Hvordan får jeg en brik til vaskeriet?

Søg

I en stor del af vaskerierne skal man, for at kunne betale for en vask eller tørring, have en brik.
Denne brik skal aktiveres på en vaskekonto, hvor ens forbrug samles og betales fra.

Nogle brugere oplever at der ligger en brik klar ved indflytning, hvor andre selv skal bestille en. Det er forskelligt fra vaskeri til vaskeri, hvordan processen er. Det afhænger også af, om det er et kontant eller kredit vaskeri.
Er du i tvivl om hvad dit vaskeri er, så er du velkommen til at ringe til os, så skal vi hurtigt finde svaret til dig.

nortec_vaskeri_1809 copy.jpg

Kredit vaskeri

Ved kredit forstås det, at forbruget opkræves på din husleje. Her foregår alt administration vedr. vaskeriet hos boligselskabet eller foreningens administrator.
Af samme årsag skal en ny brik også bestilles hos dem.

 

Kontant vaskeri

I et kontant vaskeri står du som bruger selv for administrationen omkring din vaskekonto og brikker. Du skal selv oprette dig en konto på enten E-vaskeri eller vasketid.dk, og bestille din brik derfra. Har du ikke en smartphone eller computer, så hjælper vi dig gerne godt i gang.

Hvis du er ny bruger på E-vaskeri skal du først oprette din bruger, og acceptere vores privatlivspolitik når du logger ind første gang.
Herefter kan du fra din startside, eller ved at trykke på menuen “Mere”, vælge “Bestil brik”.
Udfyld med dit navn, fulde adresse, postnummer og by og vælg forsendelsestype. Vælg herefter om du vil overføre et beløb til din konto i forbindelse med din bestilling. Når du har bestilt din brik, får du en kvittering og bestillingen ligger nu klar til os.
Har du allerede en konto på E-vaskeri, skal du blot logge ind og trykke på menuen “Mere” og så følge ovenstående vejledning derfra.

Som ny bruger på www.vasketid.dk skal du først finde dit vaskeri ved at søge efter det i søgefeltet. Når du trykker på “Videre” åbnes vaskeriets side op i en ny fane.
I menulinjen kan du længst til højre finde en rød rubrik som hedder “Bestil brik/kort”.
Tryk på den og udfyld med dine oplysninger. Vi sender derefter brikken afsted mod dig.
Kan du ikke finde den røde rubrik, så kan der i dit vaskeri være andre bestillingsmuligheder. Spørg derfor hos din vicevært eller administrator.

Et venligt tip: husk navn og adresse på din postkasse – posten vil ikke aflevere brevet hvis ikke postkasse og brev passer sammen!

nortec_vaskeri_2615.jpg

Ikke alle vaskerier bruger brikker

Du kan også være bruger af et vaskeri, hvor du slet ikke skal have en brik.
Airwallet er en betalingsløsning, hvor du bruger din telefon til at betale med.

Sidst men ikke mindst, har vi også enkelte vaskerier, hvor der bruges vaskekort. Bestillingen af vaskekort på www.vasketid.dk gøres som beskrevet for oven.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image