Kan jeg få erstatning for beskadiget tøj?

Søg

Brug af fællesvaskeriet er på eget ansvar. Det betyder også at det er egen indboforsikring der skal dække ved tyveri og ødelagt tøj.

Ved sager hvor det viser sig, at fejlen skyldes en defekt i selve maskinen, vil vi gerne finde en passende løsning for at kompensere for skaden. Viser det sig at være et fremmedlegeme eller en brugerfejl, kompenserer vi ikke.

Hvis du oplever sæberester eller andre pletter efter vask, bedes du vaske tøjet en ekstra gang, inden du kontakter os da mange sæberester pga. overdosering, kan fjernes ved en ekstra vask.

 

Hvordan kan mit tøj gå i stykker?

Hvis du oplever, at dit tøj er blevet ødelagt i en vaskemaskine, kan det skyldes flere faktorer. Ofte er årsagen ikke selve maskinen, men snarere forhold som forkert vaskemiddel, overfyldning eller at tøjet ikke er vasket i henhold til producentens anvisninger.

Tøjet kan også være revet i stykker, hvis tøjet sidder fast i lågen, tromlen eller fremmedlegemer i maskinen. Fremmedlegemer er ofte et problem, og oftest skyldneren når tøj bliver beskadiget under vask eller tørring. Vi anbefaler at alle altid tjekker deres lommer for evt. fremmedlegemer inden vask.

Vigtigt er det derfor også at tjekke tromlen på både vaskemaskine og tørretumbler igennem inden brug.

 

5 gode råd

  • Følg altid vaske- og tørreanvisningen i tøjet
  • Tjek sæbeskuffer inden brug, og rens hvis der er mange rester
  • Tjek tromlen på både vaskemaskine og tørretumbler for fremmedlegemer inden brug
  • Fyld ikke maskinen til mere end midt på glasset
  • Sørg for at tøjet er skubbet helt ind i tromlen, så det ikke sidder fast når lågen lukkes

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image