Overførsel af penge til vaskekonto

Søg

Når du som bruger af et kontant vaskeri, skal overføre penge til din vaskekonto, skal du først finde dit vaskeri på www.vasketid.dk og logge ind på din bruger.

Når du er logget ind, kan du på menubjælken for oven se rubrikken “Tank op”. Tryk herpå.

I step 1 skal du udfylde din e-mailadresse. Dette gøres så du kan modtage en kvittering for din optankning når købet er gået igennem.

På step 2 skal du vælge det beløb du ønsker at overføre. Du kan trykke på et af de forslåede beløb, eller du kan selv indtaste det ønskede beløb.
Sæt til sidst flueben i accept af salgs- og leveringsbetingelser.

På step 3 skal du udfylde med dine kortoplysninger. Du kan se hvilke kort der accepteres ude til højre. Tryk på “Betal”.
Du kan også vælge at overføre med Mobilepay. Her åbner et nyt vindue, hvor du indtaster dit telefonnummer, for at sende en anmodning. Åben herefter din Mobilepay app og swipe for at overføre. Du sendes nu tilbage til vasketid.dk.

På step 4 får du en kvittering på din overførsel.
Husk at trykke på “Afslut”, for at overførslen går endeligt igennem.

 

Jeg kan ikke overføre inde på vasketid

Der kan være to årsager til at du ikke kan se rubrikken “Tank op” når du logger ind på vaskeriets side.

Foreningen kan have valgt en anden måde at lave de kontante overførsler på, hvor det går udenom vasketid.dk. Nogle vaskerier kan man nede på betalings systemet overføre med Mobilepay, og andre steder kan man indbetale hos viceværten, som overfører pengene til kontoen.
Vi vil derfor anbefale dig at forhøre dig hos viceværten, hvis du er i tvivl.

Er du bruger af et kreditvaskeri, så kan du ikke tanke op på vasketid.dk. Den simple årsag er, at dit forbrug trækkes over din husleje, og derfor skal du ikke tænke på at have penge på kontoen inden at du vasker.
Hvis du er i tvivl om dit vaskeri er kontant eller kredit, så er du velkommen til at kontakte os, da vi hurtigt kan finde svaret til dig.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image