Hvad er, og hvor finder jeg mit lejemålsnr.?

Søg

Hvad er et lejemålsnummer?

Et lejemålsnummer er et unikt nummer, som består af et ejendomsnr., et lejemålsnr., og et beboernr.

Spørger vi dig efter dit lejemålsnr., så er det fordi du er bruger af et kredit vaskeri, hvor forbruget opkræves på huslejen.
Lejemålsnummeret bruger vi til at oprette din vaskekonto med, og dermed sikre at dit forbrug registreres på din konto, og ikke på en forkert.

Hvis ikke du kan oplyse os dit lejemålsnr., så er det meget begrænset hvad vi må udlevere af informationer. Kreditvaskerier administreres af boligselskabet eller foreningen selv, og derfor skal henvendelse omkring vaskekonto gå til dem.

Hvor finder jeg mit lejemålsnummer?

Det kan dit boligselskab oplyse dig. Det burde stå i din lejekontrakt eller på en huslejeopkrævning. Nogle steder kaldes det et bolignummer eller et kundenummer.

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte dit boligselskab, administrationen eller din vicevært for at få dette oplyst.