Hvad kan jeg bruge E-vaskeri til?

Søg

Med e-vaskeri har du altid dit vaskeri lige ved hånden. Du har mulighed for at se dit forbrug, ændre personlige oplysninger, spærre din vaskebrik og meget mere.

E-vaskeri er en brugervenlig app for både beboeren samt udbyderen, og den er med til at gavne hele fællesvaskeriet - og gøre din oplevelse bedre.

 

Overblik

Siden ”Hjem” har et variabelt indhold, og bliver skræddersyet af din udbyder. Derfor afhænger siden af, hvilke funktioner der er tilgængelige i dit e-vaskeri. Her har du et eksempel på, hvordan din startside kan se ud.

 

Forbrugsoversigt

Siden ”Dit forbrug” er tilgængelig for alle brugere. Betydningen ændrer sig dog fra "EasyPay"-vaskerier til "Credit"-vaskerier.

 For et kontant vaskeri (hvor du indsætter beløb på din vaskebrik) dækker ”nuværende saldo” over beløbet der er tilgængeligt på din vaskebrik og ”sidste periode” dækker over dit forbrug i den seneste periode.

For et kredit vaskeri (hvor du betaler via huslejen) dækker ”nuværende saldo” over beløbet for denne måned og ”sidste periode” dækker over dit forbrug i den seneste periode.

 

Reservér

Siden ”Reservér” er kun tilgængelig for nogle vaskerier og kan vælges til af din udbyder.

 

Mere

Siden ”Mere” har et variabelt indhold, og bliver skræddersyet af din udbyder. Derfor afhænger siden af, hvilke funktioner der er tilgængelige i dit e-vaskeri. Den eneste funktion der er gennemgående i alle vaskerier er funktionen ”Spær brik”.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image