Med e-vaskeri har du altid dit vaskeri lige ved hånden. Du har mulighed for at se dit forbrug, ændre personlige oplysninger, spærre din vaskebrik og meget mere.

E-vaskeri er en brugervenlig app for både beboeren samt udbyderen, og den er med til at gavne hele fællesvaskeriet - og gøre din oplevelse bedre.

Når du skal oprette din konto på E-vaskeri, skal du først downloade vores app til din smartphone, eller besøge www.e-vaskeri.dk.

appstore_apple.svg appstore_android.svg

På forsiden vælger du “Opret bruger” og søg herefter på dit vaskeri.
Vær opmærksom på at vi her søger efter vaskeriets adresse, og altså ikke din egen adresse. Hvis du slår dine lokalitetstjenester til, vil der på siden fremgå de vaskerier, som ligger tættest på din aktuelle position.
Du kan søge efter vaskerinummer, vaskeriets adresse eller dit postnummer.

Når du vælger dit vaskeri, vil du som bruger i et kreditvaskeri blive bedt om at skrive din aktiveringskode. Denne skal udleveres til dig af dit boligselskab eller forening/administrator.
Hvis du vælger et kontant vaskeri, har du nu tre muligheder:

• Bestil aktiveringskode – for dig der har fået udleveret en brik
  • Bestil ny brik – for dig der ikke har fået udleveret hverken brik eller aktiveringskode
  • Opret bruger – for dig der har fået udleveret en brik og en aktiveringskode

Når du skriver dit telefonnummer eller e-mailadresse, vil vores system sende dig en engangskode for at bekræfte at det er dig der opretter dig.
Denne engangskode er 6 tal, og kan kun bruges i oprettelsen af brugeren på E-vaskeri.

Til sidst skal du danne dit eget password, som du fremover skal bruge til at logge ind på din bruger med, sammen med dit telefonnummer eller e-mail.
Passwordet skal være minimum 6 tegn, og en blanding af tal og bogstaver.

Du er nu klar til at logge på din nye bruger!

Bestilling af brik ved oprettelse af bruger

Hvis du har valgt ”Bestil ny brik” i din oprettelse, er din bestilling ikke sendt til os helt endnu. Vi mangler nemlig stadig at vide, hvor vi skal sende brikken til.

Log på din nye bruger, og start med at acceptere vores privatlivspolitik.
Dernæst kan du på din startside se rubrikken ”Bestil brik”, tryk her.

På næste side beder vi dig skrive dit fulde navn og fulde adresse.
Tag stilling til om du vil have gratis- eller express forsendelse.
Du kan vælge at overføre et beløb til din vaskekonto nu, eller du kan vælge 0 kroner, og så skal du blot overføre inden du vil vaske første gang.
Tryk ”Vælg”.

Til sidst ser du en opsummering af din bestilling.
Tjek gerne navn og adresse igennem, og accepter vilkår og betingelser.
Tryk på ”Gå til betaling”.

Koster din bestilling 0 kroner, får du nu en kvittering.
Har din bestilling en pris, vil du nu skulle betale med dit betalingskort eller Mobilepay. Vær opmærksom på at du kan blive bedt om at godkende med MitID.

Skal man oprette sig en bruger på E-vaskeri?

Hvis du skal benytte et kreditvaskeri, altså hvor dit forbrug opkræves på din husleje, så er det ikke nødvendigt at du opretter en konto på E-vaskeri. Her vil din brik være knyttet til dit lejemål ved hjælp af din aktiveringskode, og dit forbrug bliver fremover opkrævet via huslejen.

I vaskeriet skal du derfor blot scanne din brik for at komme ind i menuen, og her kan du udover at starte maskinerne også reservere nye tider, se dit forbrug og din aktiveringskode.

Vi tilbyder derfor E-vaskeri som et hjælpeværktøj, hvis du ønsker at kunne reservere maskiner, se dit forbrug eller meget andet, uden at skulle ned i vaskeriet.

Skal du benytte et kontantvaskeri, hermed forstået at du selv overfører penge til din vaskekonto, så vil det være nødvendigt at du opretter dig. Inde fra brugeren kan du nemlig overføre penge til din saldo, så du altid har penge på kontoen når du skal vaske. Modsat et kreditvaskeri, så får du nemlig ikke mulighed for at starte en maskine, hvis der ikke er nok penge på kontoen til at dække udgiften for en start.

Har du ikke en smartphone eller computer, men er bruger af et kontantvaskeri, så hjælper vi dig gerne med at oprette din konto.