Når du ønsker at bruge en ladestander fra Nortec vil vi som det første råde dig til at kigge på vejledningen nede på parkeringspladsen.
Her kommer vi omkring oprettelse af bruger på Nortec Go og Nortec Charge, QR-funktion for gæster og betjening af ladestanderen.

Se mere om oprettelse af bruger på Nortec Go her.

Se mere om oprettelse af bruger på Nortec Charge her.

I nogle boligselskaber eller foreninger kan den opsatte ladestander kun benyttes af selskabets eller foreningens beboere. Her vil man få udleveret en join kode, som giver dig adgang til ladestanderen. Koden udleveres af viceværten eller administratoren.

 

Hvordan betaler jeg?

Din boligforening kan have enten en kontant eller kredit løsning.
Hvis der er kontant betaling hos jer, foregår din betaling via din bruger på Nortec Go eller Nortec Charge, men kan også ske ved scan af den QR kode du kan finde på ladestanderen. Via din bruger overfører du penge til din Nortec Go wallet eller Nortec Charge bruger, som du bliver afregnet på når du scanner din brik ved standeren.
Ved QR betaling registreres dit kort, hvor afregning sker ved endt opladning.

Har din boligforening en kredit løsning, så foregår betalingen med din chip. Chippen er aktiveret med en unik kode, som sørger for at dit forbrug afregnes på din husleje.

 

Hvad koster det?

Prisen er variabel og følger den aktuelle el-pris. Hvad prisen er for dig lige nu, kan du finde svar på i din Nortec Go- eller Nortec Charge app eller ved at spørge din boligforening.  

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image