Tænk på miljøet når du vasker

Søg

Fyld altid maskinen helt op

Hvert år bruges der unødvendigt meget vand og energi til vaske med alt for lidt tøj i maskinerne. Du opnår det laveste energiforbrug pr. kilo tøj ved at vaske så store mængder tøj af gangen som muligt.
Undersøg hvor stor en kapacitet den maskine du benytter har, og fyld den op til ca. 75-100% af kapaciteten. På den måde opnår du et lavt energi- og vandforbrug pr. kilo tøj, samtidig med, at du er sikret et godt vaskeresultat.

 

Overdosering af vaskemiddel giver dårligt vaskeresultat

Når du vasker, er det vigtigt for såvel miljø som vaskeresultat, at du ikke overdoserer. Følg instruktionen på vaskemidlets emballage nøjagtigt. Bruger du for meget vaskemiddel forringes vaskeresultatet, og miljøet belastes unødvendigt.

 

Afstemt ressourceforbrug med Nortec vaskemaskiner

Alle Nortecs industrivaskemaskiner er udstyret med det patenterede vejesystem WSS. Systemet styrer vand, el og sæbeforbruget, så det afstemmes præcist efter mængden af tøj i maskinen. Selv få stykker tøj kan vaskes i en stor maskine – helt uden ressourcespild. Det giver mulighed for at vælge større maskiner og dermed få stor fleksibilitet i vaskeriet uden at øge vand- og energiforbruget.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image