Hvad kan jeg bruge Easylaundry til?

Søg

EasyLaundry er udviklet som en hjælp til vores brugere, så det ikke længere er et krav at du skal være i vaskeriet for at se dit forbrug eller reservere maskiner.

Vi har gjort det dejligt nemt, at man nu kan tilgå sin konto fra telefonen.

På EasyLaundry kan du finde mange af de samme ting som du kan finde på www.vasketid.dk, blandet andet dine kontooplysninger, forbrugsoversigt, reservation, overførsel af penge og meget mere.

Hvad du kan finde på EasyLaundry, afhænger af hvilke moduler dit boligselskab eller forening har valgt. Udbuddet vil derfor være forskelligt fra vaskeri til vaskeri.

Kort fortalt er EasyLaundry din adgang til dit vaskeri online, bare fra telefonen.

 

Startside

På din startside får du et overblik over mulighederne på dit EasyLaundry.

 

Min konto

Under rubrikken ”Min konto” kan du finde dine oplysninger. Du finder blandet andet dit bruger nr., som fortæller dig hvilket nr. din brik har. Dette betyder også at der ikke er andre der har samme nummer, da hvert nummer er unikt.

Er du beboer i et kredit vaskeri, er bruger nr. det samme som dit lejlighedsnr. hos din administrator. På denne måde kan de opkræve dit forbrug på din husleje hver måned.

På oversigten kan du også se, hvilken e-mail adresse du har oplyst, du kan spærre din brik og slette din konto og brugerdata.

 

Mine køb

Her får du en oversigt over alle dine køb. Du ser både dato og tid for dit køb, hvilken maskine du købte og prisen for maskinen.

 

Oversigt

I oversigten kan du se hvilke maskiner der er i vaskeri, prisen på maskinen og den aktuelle status.

 

Tank op

Under rubrikken her, kan du hvis muligt, overføre penge til din vaskekonto.
Enkelte vaskerier henvises til www.vasketid.dk for overførsel.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image