Oprettelse af bruger

appstore_apple.svg appstore_android.svg

Hvorfor skal jeg joine et team?

Når du skal benytte dig af en ladestander, så kan den være offentlig, halv-offentlig eller lukket. Din forening eller boligselskab har truffet beslutningen, om den skal kunne bruges af alle eller om den skal være lukket for beboere.

Når en ladestander er halv-offentlig eller lukket, så skal du som bruger joine det team der er oprettet til den specifikke ladestander. Dette skal du gøre for at få lov til at bruge stikket, og på den måde sørger man for at ladestanderen kun bruges af dem som har fået adgang.

Join koden du skal bruger finder du i den brugervejledning du har fået udleveret af din forening eller boligselskab.