Overførsel af penge til vaskekonto

Søg

Når du skal overføre penge til din vaskekonto, skal dette ske via din bruger på E-vaskeri. Her får du en guide til de forskellige muligheder du har for overførsel.

 

Engangsoverførsel

Når du ønsker at overføre et beløb til din vaskekonto, skal du først logge ind på din E-vaskeri konto.
Herefter kan du fra din startside vælge “Overfør penge”. Samme mulighed kan du også finde i menuen “Mere” nederst til højre.

Du vælger det engangsbeløb du vil overføre. Tryk på “Køb”.

På næste side får du først et overblik over det valgte beløb, og nedenunder skal der sættes et flueben i boksen ud for “Acceptér betingelser og vilkår”.
Når fluebenet er sat, kommer muligheden “Gå til betaling” frem.

Du skal nu indtaste dine kortoplysninger eller vælge Mobilepay.
Betaler du med kort, skal du, efter at kortoplysningerne er tastet ind, trykke på “Betal” og til sidst godkende med MitID. Herefter får du en kvittering for din overførsel.
Vælger du Mobilepay, skal du skrive dit telefonnummer og sende anmodningen. Åben din Mobilepay og swipe for at overføre. Du har 10 minutter før at anmodningen annulleres. Når overførslen er gået igennem, kommer du tilbage til E-vaskeri, hvor du får en kvittering for din overførsel.

 

Automatisk optankning

Hvis du gerne vil slippe for at skulle holde øje med din saldo, og altid være sikker på at du kan starte en vask eller tørring, så kan du tilmelde dig automatisk optankning med dit betalingskort.

For at tilmelde dig skal du logge ind på E-vaskeri konto.

Herefter kan du fra din startside rulle ned til afsnittet om automatisk optankning. Tryk her på “Tilmeld”.

På næste side vælger du det beløb, som du ønsker at din aftale skal være på. Det vil være det beløb som fremover trækkes automatisk når din konto går i minus. Tryk på “Køb”.

På næste side får du først et overblik over det valgte beløb, og nedenunder skal der sættes flueben i boksen ud for “Tilmeld automatisk optankning” og “Acceptér betingelser og vilkår”.
Når fluebenene er sat, kommer muligheden “Gå til betaling” frem.

Du skal nu indtaste dine kortoplysninger, trykke på “Betal” og til sidst godkende med MitID. Herefter får du en kvittering for din overførsel og tilmelding til automatisk optankning.

Vær opmærksom på at man ikke kan tilmelde automatisk optankning med Mobilepay.

 

Bankoverførsel til dig uden smartphone eller computer

Til de brugere som ikke har en smartphone eller computer, kan vi tilbyde at der laves en bankoverførsel.
Når vi modtager indbetalingen, vil vi overføre beløbet til rette vaskekonto.

Ønsker du at lave en bankoverførsel, skal du kontakte kundeservice, som vil oplyse dig om bankinformationer og aktiveringskode.

Var denne artikel en hjælp?

Har du stadig spørgsmål?
Vores kundeservice team er klar til at hjælpe dig.
contact-image